Instituts

Des del Casal de Joves ens plantegem la necessitat de treballar en xarxa amb tots els agents educatius de la zona, però especialment amb aquelles que treballen amb persones joves, com és el cas dels centres educatius de secundària.

Considerem molt important poder establir estratègies per assegurar que existeixi un vincle entre els centres i el Casal, per tal de sumar forces entre l’educació formal i no-formal. Per aquesta raó, aquest projecte va enfocat a treballar aquestes estratègies i aquests vincles amb els instituts de la zona de manera exclusiva.

Les activitats que proposem són, principalment, dinamitzar activitats als centres de secundària per tal de donar a conèixer el Casal, promoure dinàmiques participació, fomentar la vida comunitària, etc. També realitzem activitats amb els centres dins del propi Casal per tal que el descobreixin. Arran de totes aquestes propostes, ens oferim per acompanyar a les joves en el desenvolupament dels seus propis projectes, ja siguin relacionats amb els seus centres d’estudi o bé siguin projectes propis independents.

ETS UN CENTRE EDUCATIU I T’AGRADARIA COL·LABORAR AMB NOSALTRES?

POSA’T EN CONTACTE AMB EL CASAL!