Buc d’Assaig

Davant de la dificultat de trobar espais d’assaig per a músics amateurs, i la dificultat afegida dels preus de lloguer dels pocs espais disponibles, des del Casal ens vam plantejar a la necessitat de construir el nostre propi buc per a bandes novelles del barri.

Aquest buc, l’autogestionem entre les mateixes bandes que hi formem part, tant mantenint i millorant la infraestructura, gestionant els horaris d’assaig i organitzant les nostres propies activitats i esdeveniments per donar a conèixer la nostra música!

L’obertura del buc té lloc durant les tardes i cada tarda disposa de dues franges horàries, cadascuna de dues hores, que poden ser reservades per les bandes.

Les nostres activitats principals són:

  • Jornades de treball: Organitzem jornades de manteniment per tal d’assegurar una bona infraestructura i el bon estat de tots els recursos disponibles que s’hi troben al buc.
  • Juan Palomo: Festival anual del Buc d’Assaig que té com a objectiu donar a conèixer les bandes membres del projecte.
  • War of Bands: Concurs musical per a bandes amateurs que té la funció de donar a conèixer les bandes novells creades per persones joves. La banda guanyadora serà la que inauguri el Festival Simbiruta d’aquell any.

GESTIONA EL TEU PROPI BUC D’ASSAIG DE MANERA COL·LECTIVA!

POSA’T EN CONTACTE AMB EL CASAL!