Projectes

Els projectes són aquelles accions que es desenvolupen dins del Casal de manera transversal però que es conceben des d’una llarga durada i no pas com una acció transitòria. Aquests projectes també tenen a veure amb l’autogestió d’alguns dels espais del Casal i de la participació col·lectiva pel manteniment d’aquests.

Actualment comptem amb els següents projectes:

  • Espai de Trobada: Un espai dinamitzat per tal de ser un espai referent a on les joves vinguin a passar les tardes i participar de les activitats que s’hi esdevenen.
  • BarTolo: Projecte que gestiona el bar de l’equipament.
  • Serifucka: Projecte que gestiona el taller de serigrafia del Casal.
  • Comissió Internacional: Projecte des del que s’organitzen activitats internacionals i d’intercanvi amb altres entitats que no són del territori.
  • Buc d’Assaig: Espai adequat per l’assaig musical de bandes amateurs. S’autogestiona des de les pròpies bandes i músics.
  • GAG: Grup d’Adolescents de la Guineueta que es troba un cop per setmana amb dues persones dinamitzadores per dur a terme activitats de lleure. És un projecte co-gestionat entre l’Esplai Guineueta i el Casal de Joves.
  • Instituts: Projecte destinat a donar a conèixer el Casal entre els centres educatius de secundària de la zona i, a la vegada, a generar processos que aproximin a les joves estudiants al Casal.

Consulta les pàgines dels grups estables per a més informació concreta sobre cadascun d’ells. Si t’hi vols posar en contacte, pots escriure directament al Casal.

Qualsevol persona es benvinguda i es pot sumar als projectes existents en qualsevol moment. Així i tot, si no t’interessa especialment cap d’aquests, pots vincular-te al Casal de mil maneres més o, fins i tot, iniciar un nou projecte!

Si tens un projecte entre mans i et vols unir a un projecte més gran, com és el Casal de Joves, no dubtis en contactar-nos!