Torreón del Humo

Som un club de rol amb una activitat constant que gira entorn a les partides de jocs de rol i d’altres activitats lúdiques, tot fomentant un oci alternatiu dins del Casal. Ja fa més de 10 anys que existim com a grup i que, tot i que anem vivint canvis generacionals, mantenim la la nostra activitat setmanal i n’organitzem d’altres de comunitàries i casaleres!

Duem a terme diferents tipus d’activitats, la majoria tenen lloc de manera periòdica però també realitzem esdeveniments de caràcter puntual. També varien en funció de si són activitats internes, és a dir, proposades únicament per a que hi participin les persones membres del grup, o bé de caire extern. Aquestes últimes poden anar adreçades tant a un públic concret com a qualsevol persona o col·lectiu que hi vulgui participar.

Les activitats que organitzem són: partides de rol, jocs de rol en viu, torneigs de Magic, jocs de taula, 24 hores de rol… Però també realitzem una tancada anual i participem d’altres esdeveniments que hi tenen lloc al Casal!

ENS TROBARÀS A: