Tornem a tancar per covid-19

Davant les noves restriccions plantejades per la Generalitat de Catalunya amb motiu dels rebrots de COVID-19, ens veiem obligades a tornar a tancar el Casal de Joves.

Com sabeu, el Casal de Joves ja va haver de romandre tancat des del 14 de març fins el 28 de juny, ambdòs inclosos, a causa del confinament establert amb motiu de la pandèmia del coronavirus. Tot i que en aquell primer moment de tancament ens imaginàvem que el confinament només duraria 15 dies (fins i tot ho vam inidicar així als cartells informatius sobre el tancament!), la realitat és que el tancament del Casal va durar uns 3 mesos i mig. Durant aquets temps vam mantenir l’activitat a través de les xarxes socials, tot realitzant xerrades, trobades on-line, etc.

El 29 de juny tornàvem a obrir les portes amb una programació de juliol molt pensada per tal de poder assegurar les mesures de seguretat. Obriem tots els dilluns, dimecres i divendres tarda i estàvem oferint espectacles a l’aire lliure, tallers, torneigs… Sempre mantenint els protocols establerts i validats per l’administració.

Així i tot, a partir de la roda de premsa del govern de la Generalitat d’aquest passat divendres 17 de juliol, a on s’establien noves restriccions per controlar el rebrot de COVID-19 que està havent a l’àrea metropolitana, ens vam veure obligades a tornar a tancar el Casal de Joves. En principi aquestes mesures tenen una temporalitat de 15 dies, fet que ens situa a principis de l’agost, mes en que l’equipament resta tancat per vacances.

Tot apunta a que no tindrem l’orportunitat de tancar el curs amb el Casal obert i que, si tot va bé, ens haurem d’esperar a setembre per reprendre la nostra activitat casalera.

Us mantindrem informades de qualsevol canvi que es pugui donar!